Plavkové doplňky

Dovolenou si nemůžete dostatečně užít bez nutných plážových doplňků. Kromě slaměného klobouku, slunečních brýlí a pohodlné plážové obuvi si určitě pořiďte černé pareo, plážový šátek, nebo plážovou sukni či tuniku. Nejlépe vícero kusů.

Oblečení na pláž nezabere v zavazadle místo, Vy se nebudete cítit nepohodlně a odhaleně. Navíc ušetříte, budete mít dokonale sladěný outfit a budete se cítit báječně díky lehkému materiálu, ze kterého bývá doplněk vytvořen.

Pareo je velice oblíbeným doplňkem plavek, a to díky jeho variabilitě. Rázem se promění v lehounké šaty, nebo pohodlnou sukni či ležérní vestu. Podívejte se náš návod, jak uvázat pareo.

BonaElsaCarinaCarina modré

S tunikou budete oblečená raz dva a navíc se budete cítit báječně. V horkých letních dnech jistě oceníte její vzdušnost i rychleschnoucí materiál.

BountyBounty bíláBounty černáTunika černá

Sukně, či šaty na pláž od značky Lorin vypadají velice efektně. Navodí tu správnou romantickou atmosféru při západu slunce a Vy v nich budete vypadat jako víla.

Margaret 2Margaret černá

Plážový šátek s třásněmi, nebo sukně z rychleschnoucího materiálu vypadá k plavkám velice efektně. Dokáže skvěle nahradit jiné nepohodlné oblečení a nechá vyniknout Vaše dokonalé křivky.

Venezia černýVenezia bílýChristine bílýChristine černá